About

Marble Surface

Box Full of Joy

"Als je een onderneming wil starten kan je best starten vanuit een probleem dat je zelf ervaart en daar dan een oplossing voor zoeken."

Met dat advies ging ik in de zomer van 2021 op zoek naar een leuk idee waarmee ik me mijn laatste academiejaar mee kan bezighouden naast mijn rechtenstudies. Het enige dat steeds weer bij me opkwam was "stress, stress, stress". Stress door school, verplichtingen, prestatiedruk, negativiteit en alles wat er de afgelopen jaren in de wereld is gebeurd. And guess what, ik ben daarin niet alleen!

Gelukkig zijn er steeds kleine dingetjes die zorgen voor een momentje van geluk, ontspanning, rust. 

Bij Box full of Joy stellen we daarom iedere maand een nieuwe box samen met daarin een flinke portie vreugde, een grote dosis positiviteit, een vleugje geluk en een klein beetje liefde. Zo kan jij jezelf of iemand die je graag ziet ook trakteren op een moment ontspanning en vreugde. Wat dat concreet inhoudt ontdek je wanneer je de box bij je thuis opent. Maar één ding is zeker: elke box is full of joy!

Daarnaast zijn we ook steeds bezig met het creëren van boxen in bepaalde thema's (bijvoorbeeld Kerst, Valentijn, Mindfullness, etc.) die perfect zijn om cadeau te geven aan je familie, vrienden, of gewoon aan jezelf!

Wat je kan verwachten van een Box Full of Joy? We proberen zo uniek mogelijk uit de hoek te komen. Daarom zorgen we ervoor dat er naast kaarsen, verzorgingsproducten, lekkernijen, etc. ook elke maand tips & tricks in de box zitten om een gelukkig, mindfull, gezond en sportief leven te leiden. 

Kan je er niet genoeg van krijgen? Volg ons dan ook zeker op Instagram, Facebook en TikTok voor dagelijkse joy en een blik achter de schermen!

IMG_8032.JPG

About me

Hi there, nice to meet you!

Mijn naam is Britte. Ik ben een vrolijke 22-jarige studente die woont in Hasselt. Ik breng heel wat tijd door in Leuven, waar ik studeer en ondertussen aan mijn laatste jaar rechten ga beginnen. Daarnaast kan je me ook regelmatig op een voetbalveld vinden.

Ik heb er altijd van gedroomd om zelf een kleine business te starten en deze zo goed mogelijk uit te werken, gewoon uit nieuwsgierigheid naar wat er allemaal bij komt kijken en uit te zoeken wat de beste manier is om een start-up te doen groeien. De combinatie van de zin in ondernemen en mijn vaststelling van het gebrek aan positiviteit in onze maatschappij brachten me op het idee om Box Full of Joy op te richten.

Met Box Full of Joy wil ik dan ook graag wat positiviteit en kleine gelukjes verspreiden. Er zal heel wat nodig zijn om negativiteit, stress en druk de wereld uit te helpen, maar ondertussen kunnen we alvast beginnen met onszelf. En net dat is wat we met Box Full of Joy gaan doen!

Liefs, B.